Chat shqiptar me sex

Një ditë i erdhi fundi kënaqësisë sime që kisha më një fqinj timin, i cili ishte dyfish më i moshuar dhe kishte grua e fëmijë.Krejt kjo kur nëna më zuri me të, derisa ishim në ekstazën më të fortë. – bërtiste mami, pa e kontrolluar veten fare dhe me një zë, sikur të ishte e çmendur. Edhe pse mami kapi telefonin për ta thirrur policinë, ai nuk lëvizte fare, bile edhe huri i kishte mbetur i quar përpjetë, e që e vëreja se edhe mami e lakmonte.Në atë çast, për herë të parë e urreja mamin, e cila, sikur të mos ishte femër, nuk më kuptoi fare pse isha ngulitur në hurin e xhaxhit Halit. Pasi shkuam në shtëpi, mami më ndëshkoi, duke më mbajtur në burg shtëpiak, ndërsa kur dilja jashtë, gjithnjë isha nën përcjelljen e saj.

Mu prezantua si mjeshtër i makinave larëse dhe më njoftoi se para dy javësh ishte ftuar nga mami im që ta riparonte makinën tonë, e cila kohët e fundit nuk funksiononte si dehej.

– E di zonjushë se kam ardhur shumë vonë, që kur më ftoi zonja e kësaj shtëpie, por kisha mjaftë punë dhe u desh t’i përfundoja me radhë – tha mjeshtri, i cili që në shikim të parë mu duk se ka vlera mashkulli dhe se nuk ishte shumë i vjetër.

Unë rrudha krahët, duke i thënë se nuk merrem me këto punë, ndërkohë që ia tregova banjën dhe i thash se mund të kryente punën e vet.

Që kur u ndëshkova nga mami, unë nuk pashë kar me sy për disa muaj.

Megjithatë, ajo nuk mundi të më lidh përgjithmonë për ushkuri të saj.

Filloi ta qesë në harresë atë pamje të tmerrshme që përjetoi.Një paradite, në shtëpi erdhi një burrë, i cili kishte të veshura rroba pune dhe në dorë mbante një çantë të vjetruar.Ai e dinte çdo imtësi për ta bërë të lumtur një vajzë të re, siç jam unë. Unë isha nëntëmbëdhjetë vjeçare dhe dëfrimin me të e kisha bërë me vetëdeshirë. Ka mundur ta mbante si fshehtësi midis ne treve, e që ndoshta do ta shijonte edhe ajo karin e mrekullueshëm të xhaxhit Halit.Edhe kështu mua nuk do më ndal njeri, sepse unë jetoj për sex.Fundja, zëri i keq që më doli, ishte si një reklamë për mua se jam meraklie.Nga ajo ditë, secili mashkull mundohej ta kruante dhëmbin te unë.